Ordförande Norberg tackar för sig

Efter många år i styrelsen, de senaste tre som ordförande, valde Leif Norberg att tacka för sig i samband med klubbens årsmöte på Solvalla den 13 februari.

Vi vill passa på att tacka Leif för en stark insats som har pågått i många år. När han fick frågan om det roligaste minnet med klubben dök genast 75-årsfirandet på Menhammar upp.
Leif har lovat att fortsätta hjälpa till när helst SHK kallar. Det är särskilt den nye ordföranden tacksam för.

Undertecknad, Jerry Nilsson, fick förtroendet och jag ska göra mitt bästa för att vår kamratförening även i fortsättningen ska ha kul och inspirerande träffar, en årlig resa, ett bra samarbete med Hall of Fame i Årjäng, svängiga diskussioner kring Årets Häst och säkerligen en hel del annat.

Till vardags arbetar jag som sportjournalist på Blekingesport – Blekinge Läns Tidnings och Sydöstrans gemensamma sportredaktion. Jag förser även Travronden med texter från Kalmartravets tävlingar.
Min största hästmerit handlar om ett delägarskap i miljonstoet Wilma Nalan. Med andra ord är det tolv år sedan den senaste framgången…

Jag vill även passa på att hälsa Anders Malmrot välkommen som suppleant i styrelsen. Anders känner vi måhända allra bäst från TV 4:s travsändningar där han agerar som en omtyckt och proffsig expert.

Nilsson ersätter Norberg.
Norberg lämnar över till Nilsson. Foto: Mikael Rosenquist.