Nomineringar och frågor i en härlig mix

Hej SHK-vänner!

Vi behöver er hjälp med tre punkter.

1) Om en dryg månad håller det internationella travsportförbundet en konferens i Australien. I samband med det delas ”International Media Awards” ut.
Det finns totalt nio kategorier och varje land får skicka in varsitt bidrag till de respektive kategorierna. Det handlar om följande: Bästa nyhetstext, bästa featuretext, bästa foto, bästa print- eller webbreklam, bästa TV-reklam eller trailer, bästa TV-program eller -reportage, bästa affisch, bästa webbsida samt bästa sociala media.

Vi är medvetna om att det är väldigt snabba ryck, men informationen nådde oss först häromdagen. Har du ett bidrag som du vill skicka in? Eller känner du till något som en kollega har gjort – och som bara måste med?
Tveka inte att höra av er. Kruxet är att förslagen måste vara in absolut senast 2/2 och dessutom vara översatta till engelska. ST väljer ut varsitt bidrag till respektive kategori i samarbete med SHK:s styrelse.
Skicka era alster till johan.lindberg@travsport.se eller till undertecknad, jerry.nilsson@bltsydostran.se.

2) Nordiska Travmuseet, ni har väl varit i vackra Årjäng?, behöver hjälp med att nominera två- och fyrbenta profiler till Hall of Fame 2015. Skicka dina förslag, med en kort nominering, till marita@travmuseet.com. Även här är det tempo som gäller. De behöver ha vår hjälp senast den 31/1.

3) Glöm inte ATG:s pressmöte på Arkaden, Solvalla, den 7/2. Vi behöver hjälp med frågor till panelen. Hans Skarplöth, Johan Lindberg och Ulf Hörnberg kommer att finnas på plats för att svara på våra frågor. Travrondens Ola Lernå kommer att vara moderator.
Vad vill du veta?
Maila dina funderingar snarast till jerry.nilsson@bltsydostran.se